Despre

Parc Chindia 060coperta

Sunt un suflet în continuă transformare, unul din milioanele de fii ai lui Dumnezeu. De la El învăț mereu să fiu un soț, tată și prieten, un lider și un servitor în același timp. Îmi place că sunt român și iubesc oamenii și țara în care m-am născut, indiferent că e vorba de Maramureșul în care m-am născut și am crescut, sau de zona Munteniei în care lucrez acum. Soția mea, Penina, mă ajută să-mi depășesc limitele, iar băiețelul meu, David, mă ajută să mă cunosc mai bine.

12771911_336355019822200_2030436463737184182_o
Alături de dr. Neil Nedley

Prin natura vocației mele îi ajut pe oameni să descopere frumusețea și puterea lui Dumnezeu și calea creșterii spirituale pe care El ne-o pune înainte. După ce mi-am obținut licența în teologie adventistă la Universitatea București, experiențele care mi-au oferit cea mai mare satisfacție au fost înființarea unei biserici în Satu Mare și cei 2 ani ca profesor și capelan la Liceul Teologic Adventist Maranatha din Cluj Napoca.

În 2015 am fost certificat de către Nedley Clinic și Weimar Institute din SUA ca facilitator și coordonator al programului Recuperare din depresie și anxietate, conceput de dr. Neil Nedley.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s